Hoe Kun Je Gas Besparen Als Je Vaak In Het Zomerseizoen Barbecues Gebruikt

gas besparen met energie

Outdoortoestellen op aardgas, zoals barbecueroosters en terrasverwarmers, bieden een veilige en handige manier om quality time in uw achtertuin door te brengen en het zomerseizoen te verlengen. Het grote nadeel is dat deze apparaten alleen veel gas en energie verbruiken. Gelukkig is daar wel een oplossing voor, want veel Energiemaatschappijen hebben tegenwoordig lage gasprijzen, Eneco is daar een goed voorbeeld van. De gasprijzen zijn lager en deze grote aanbieder heeft goede kortingen. Als je dus vaak gebruik maakt van dit soort apparaten kan het slim zijn om een overstap te maken naar een andere energiemaatschappij die je voordelig gas levert.

Je Kunt Makkelijk Gas Besparen Op Deze Manier

Permanente aardgasaansluitingen elimineren de behoefte aan houtskool en hervulbare propaantanks. Gasfornuizen of ‘gaspluggen’ maken het aansluiten en loskoppelen van deze aardgastoestellen net zo veilig en gemakkelijk als aansluiten op een stopcontact.

  • Gaspluggen kunnen ook worden gebruikt met apparatuur binnenshuis, inclusief gasfornuizen en wasdrogers.

Gaspluggen: De Puntjes Verbinden

Gasdoppen zien eruit en functioneren bijna als een stopcontact. Ze kunnen op de muur worden gemonteerd of verzonken. Installatiekits bevatten meestal een montagebeugel of inlaat om leidingen te verbergen. De uitlaat is verbonden met een gasleiding en bevat een handmatige aan / uit-schakelaar en een automatische afsluiter.

gas besparen bij energiemaatschappijen

  • Een ingebouwde liftring maakt snel en gemakkelijk aan- en afkoppelen mogelijk, zonder een deksel of deksel op te tillen. Bovendien zijn gaspluggen verkrijgbaar als een enkele of dubbele uitlaat, waardoor het mogelijk is om twee gastoestellen tegelijkertijd vanaf dezelfde locatie te laten werken.
  • De stekker is gekoppeld aan een stuk flexibele roestvrijstalen slang, die op het apparaat wordt aangesloten.

De Thermische Beveiliging Zorgt Voor Automatische Aardgasapparaten

Een thermische beveiliging voorkomt gasstroom als de uitlaat wordt blootgesteld aan temperaturen van meer dan 200 ° F. Automatische afsluitkleppen zijn voorzien van een veiligheidsvergrendeling die voorkomt dat aardgasapparaten worden ontkoppeld wanneer de uitlaat in de aan-stand staat.

De Voordelen Benutten Van

  • Gaspluggen bieden een flexibele en eenvoudige manier om goedkoop en schoon brandend aardgas naar uw huis te brengen, zowel binnen als buiten.
  • Kostenefficient. Een voordelige installatie brengt deze praktische innovatie tegen een redelijke prijs naar huis.
  • Gemak. Door snel en eenvoudig gasgrills, terrasverwarmers en vuurkorven aan te sluiten en te ontkoppelen, kan het leven van aardgas buiten worden verlengd voor langere tijd.
  • Flexibiliteit. Indoortoestellen zoals reeksen en wasdrogers kunnen eenvoudig en veilig worden toegevoegd of verplaatst.
  • Veiligheid. Ingebouwde veiligheidsvoorzieningen maken gaspluggen net zo veilig als het gebruik van een standaard gasuitlaat. Ze worden doorgaans snel en eenvoudig goedgekeurd door verzekeraars, brandweerlieden en bouwinspecteurs.
  • Bij juiste installatie bieden gaspluggen de betrouwbaarheid en het gemak van aardgas, waar en wanneer dat nodig is, zowel binnen als buiten uw huis. Neem contact op met een loodgieter of aannemer over het plaatsen van gasflessen bij u thuis.