Lees deze handige tips om de beste smartphone te kopen

Smartphones hebben ons leven gemakkelijker en gemakkelijker gemaakt. Maar met zoveel opties beschikbaar, hoe kies je een smartphone die perfect aan al je eisen voldoet. Een Smartphone kan je helpen bij het vinden van een route, het eenvoudig delen van informatie met je vrienden, het luisteren naar muziek, het bekijken van films en het helpen om verbonden te blijven, waar je ook bent.

De meeste mensen, die nog nooit eerder een smartphone hebben gebruikt, raken vaak ernstig in de war. Er lopen immers zoveel vragen door hun hoofd. Zoals, welk platform is het beste? Is het de Android, Blackberry of iPhone? Hoe vermijd je dure data-abonnementen of belminuten, die je nooit gaat gebruiken? Wat te doen in het geval dat uw gsm-drager niet compatibel is met de telefoon die u wilt kopen? En de belangrijkste vraag is…. Heeft u echt een Smartphone nodig?

Smartphones zijn in de loop der jaren betaalbaarder geworden en elke andere persoon heeft er een bij zich. Maar als u ook van plan bent er een te kopen, is het het beste, als u een beetje onderzoek hebt gedaan en echt wat tijd hebt besteed aan het uitzoeken welke functies u werkelijk nodig hebt en hoeveel u bereid bent te besteden. We gaan 3 tips voor u op een rijtje zetten, die u zullen helpen om uw beslissing met gemak te nemen en verwarring te voorkomen.

Ga je voor een Android, iPhone of Blackberry?

Deze vraag duikt op in ieders hoofd, terwijl men overweegt om een Smartphone te kopen. En het kan echt verwarrend worden. Alle drie de platforms zijn even goed, maar ze hebben hun eigen nadelen. Een groot aantal telefoons draaien op Android, en het besturingssysteem heeft een telefoon voor elk budget, samen met een uitgebreide bibliotheek van gratis toepassingen die werken op meerdere platforms. De Blackberry aan de andere kant, is perfect voor het chatten en surfen op het internet. En de iPhone heeft een van de grootste collecties applicaties. Maar de apps kunnen alleen worden gebruikt op een iPhone, en niet op een ander platform.

Daarom is het belangrijk dat voordat je die beslissing neemt. Je komt erachter wat je met je smartphone gaat doen. Als u gaat om veel gratis applicaties te downloaden, ga dan voor de android. Ook als u van plan bent om verbonden te blijven de hele tijd via messenger en e-mail op de weg, de Blackberry is de beste keuze voor je. En als je een grote fan bent van Apple, dan is de iPhone wat je wilt.

Bepaal van tevoren eerst wat je budget is

Smartphones zijn goedkoper geworden, maar hetzelfde kan niet gezegd worden van dragers. Je moet dus beslissen hoeveel geld je bereid bent om je te verbranden, voordat je een mobiele telefoon in het stopcontact stapt. De meeste van de vervoerders bieden kortingen en gebundelde pakketten, maar zelfs met de kortingen, kon je nog steeds uiteindelijk betalen bijna het drievoudige van het bedrag, je besteed aan de telefoon te kopen.

Dus, het is belangrijk om te controleren, welke vervoerder biedt u het beste plan. Want een plan van €90 voor 2 jaar zou te veel zijn in vergelijking met de kosten van de Smartphone zelf. En je moet er echt over nadenken, voor welk doel ga je de telefoon gebruiken. Als u uw telefoon gaat gebruiken om veel apps te downloaden, surf dan op het internet of chat veel. Dan heb je een onbeperkt data-abonnement nodig om de kosten voor het downloaden van apps te beperken.

Ook als u uw telefoon gaat gebruiken om veel telefoongesprekken te voeren, moet u kiezen voor een plan dat u een korting op de beltarieven biedt. Plus, moet u om erachter te komen, hoeveel boete je gaat worden aangerekend, als je loopt uit het contract. En dan, kies uw vervoerder op basis van alle punten die we besproken hebben. Het bespaart u niet alleen veel geld, maar helpt u ook bij het kiezen van het beste plan voor uw smartphone.

Doe eerst onderzoek naar alle functionaliteiten die worden geboden

Nu dat je weet, met welke telefoon, platform, plan en drager je wilt gaan. Het is tijd om het allemaal persoonlijk te ervaren. Want uw telefoon is het enige wat u het meest gaat gebruiken. Het is belangrijk, dat u de functies ervan persoonlijk bekijkt, kijk of het toetsenbord comfortabel genoeg is voor u, en als het een touchscreen is, kijk dan hoe snel het reageert.

Klik op enkele foto’s om de kwaliteit van de camera te testen. En zorg ervoor dat de muziek en de videospeler tot op de maat zijn. Voer een paar toepassingen op de telefoon uit en kijk of de telefoon ophangt of niet. In principe is een Smartphone bedoeld voor multitasking, en het is beter om altijd een telefoon te testen op mogelijke nadelen, voordat u uw keuze maakt.

Aangezien u dezelfde telefoon de komende 3 tot 4 jaar misschien dezelfde telefoon gebruikt, is het beter om deze altijd te testen op mogelijke nadelen, voordat u uw keuze maakt. U moet er altijd voor zorgen, dat het is wat u zoekt. Als u deze 3 eenvoudige tips volgt. Wij zijn er zeker van dat u in staat zult zijn om een telefoon te vinden, die gewoon perfect is voor u, en kan letterlijk helpen uw leven te transformeren.